Thursday, 9 August 2012

 5 August 2012


        Aku akan ingat tarikh tuu.. sebab apa? sebab on that date lah aku dengan dia start couple. haihh, aku tak sangka yg aku akan couple dengan dia :') but now, he already be mine.. thanks God..

       Aku start keluar dengan dia masa puasa ke 9 kot. kiteorang berbuka puasa sama-sama TAPI kiteorang bukannya BERdua, ada kawan aku lagi seorang yang join berbuka puasa sekali. so, jangan nak pandai-pandai buat cerita yang kiteorang keluar BERdua. lepas tuu, on next week, hari jumaat dia nak datang kat flat aku, semata semata nak lepak dengan aku. Padahal.. dia mana tahu flat aku kat mana, tapi dia sanggup cari.

    Dia datang dengan kawan kawan dia, ramai pulak tuu. yang paling syokk, aku dapat kenal dengan "muka seram". huhh, muka dia TERsangatlah menyeramkan aku :'/ tapi best lah cause dorang semua sporting and sukaa bagi aku gelak :)