Monday, 9 July 2012

 AMIRUL 

  aku tak tahu kenapa dia sukaa aku --' jumpa pun tak, kenal pun tak. suddenly dia sukaa aku. haihh, pelik dia ni :O macam mana aku nak bagitahu kau yg aku dah ada boyfriend haa :/ aku taknak kau cakap yg aku ni mainkan perasaan kau :') aku takut kalau aku tak terima kau, nanti kau jauhkan diri dari aku pulak. tapi... takkan lah aku nak terima kau pulak kan -,- Jujur, aku sukaa kau jugak cause hari hari kau text, tak macam boyfriend aku :/ aku faham, boyfriend aku stay hostel, nak text pun time weekend jee. memang susah lah kalau macam tuu. nak taknak, aku kenalah faham walaupun aku susah nak faham dia :O alahaii, sedih betul :') 

 kalau aku nak dua dua, melampau sangat lah pulak. Am ni baik gilaa tapi bila bergaduh, dia jee yang betul :/ masalah betul dia tuu. and dia kuat merajuk :D seriously, kalau dia merajuk, aku lah yg paling happy ;) asyik gelak jee :D mana tak nyee, kalau dia merajuk perempuan pun kalah! ;) K, tak sabar nak jumpa kau sabtu ni! mesti syok dapat lepak dengan kau kan kan xD kbyee Tinggi <3

No comments:

Post a Comment