Tuesday, 3 July 2012

 SHOWDOWN 2012 ;)

 Ohh Goshh! for the first lepak dengan EGS Monster lama lama ;) Seriously dorang semua sporting. tapi tak syok cause Kimi and Black tak ada, hmm. time habis Showdown, Nazy ajak lepak, tapi aku taknak cause aku gaduh dengan Gempak. tapi akak angkat aku tu nak sangat lepak dengan Naz... hmm aku pun TERpaksa lah lepak jugak :) Bila aku tengah syok bercakap dengan Naz, si Gempak pulak dok panggil panggil aku. Haihh, kacau betul :/ Tadi nak sangat merajuk dengan aku, bila nampak aku bercakap dengan Naz, tahu pulak kau nak panggil aku ehh :D Dah panggil aku and then membebel kat aku pulak ehh kau :/ Annoying betul.


 lepak dengan Nazy sumpah best! kiteorang asyik kutuk pasal 1 crew ni jee. Jahat betul kiteorang ni. tapi benda betul, kiteorang memang BENCI crew tuu :/ And yg paling best, aku dapat main rambut korea dia tu. awesome gilaa (Y) Nak rambut macam tuuuuuuuuuuuuu :') hari tu memang Naz dah banyak buat aku gelak macam orang gilaa kat KL Live :D Sampai kat dalam kereta pun aku asyik gelak jee. Gilaa agaknya aku ni :D Apa apa pun, lepak dengan EGS memang syok :D Jumpa malam ni lagi EGS ;) Kbyee.

No comments:

Post a Comment