Monday, 9 July 2012

 AMIRUL 

  aku tak tahu kenapa dia sukaa aku --' jumpa pun tak, kenal pun tak. suddenly dia sukaa aku. haihh, pelik dia ni :O macam mana aku nak bagitahu kau yg aku dah ada boyfriend haa :/ aku taknak kau cakap yg aku ni mainkan perasaan kau :') aku takut kalau aku tak terima kau, nanti kau jauhkan diri dari aku pulak. tapi... takkan lah aku nak terima kau pulak kan -,- Jujur, aku sukaa kau jugak cause hari hari kau text, tak macam boyfriend aku :/ aku faham, boyfriend aku stay hostel, nak text pun time weekend jee. memang susah lah kalau macam tuu. nak taknak, aku kenalah faham walaupun aku susah nak faham dia :O alahaii, sedih betul :') 

 kalau aku nak dua dua, melampau sangat lah pulak. Am ni baik gilaa tapi bila bergaduh, dia jee yang betul :/ masalah betul dia tuu. and dia kuat merajuk :D seriously, kalau dia merajuk, aku lah yg paling happy ;) asyik gelak jee :D mana tak nyee, kalau dia merajuk perempuan pun kalah! ;) K, tak sabar nak jumpa kau sabtu ni! mesti syok dapat lepak dengan kau kan kan xD kbyee Tinggi <3

Tuesday, 3 July 2012

 SHOWDOWN 2012 ;)

 Ohh Goshh! for the first lepak dengan EGS Monster lama lama ;) Seriously dorang semua sporting. tapi tak syok cause Kimi and Black tak ada, hmm. time habis Showdown, Nazy ajak lepak, tapi aku taknak cause aku gaduh dengan Gempak. tapi akak angkat aku tu nak sangat lepak dengan Naz... hmm aku pun TERpaksa lah lepak jugak :) Bila aku tengah syok bercakap dengan Naz, si Gempak pulak dok panggil panggil aku. Haihh, kacau betul :/ Tadi nak sangat merajuk dengan aku, bila nampak aku bercakap dengan Naz, tahu pulak kau nak panggil aku ehh :D Dah panggil aku and then membebel kat aku pulak ehh kau :/ Annoying betul.


 lepak dengan Nazy sumpah best! kiteorang asyik kutuk pasal 1 crew ni jee. Jahat betul kiteorang ni. tapi benda betul, kiteorang memang BENCI crew tuu :/ And yg paling best, aku dapat main rambut korea dia tu. awesome gilaa (Y) Nak rambut macam tuuuuuuuuuuuuu :') hari tu memang Naz dah banyak buat aku gelak macam orang gilaa kat KL Live :D Sampai kat dalam kereta pun aku asyik gelak jee. Gilaa agaknya aku ni :D Apa apa pun, lepak dengan EGS memang syok :D Jumpa malam ni lagi EGS ;) Kbyee.