Wednesday, 20 June 2012

 Balik sekolah lepak dengan "DIA". Hmm, aku tak tahu kenapa hari ni aku asyik pandang muka dia jee, hmm. Aku tak tahulah kawan-2 aku perasan ke tak yg aku asyik pandang dia hari ni. Seriously, aku rindu sangat-2 kat dia. Walaupun hari-2 kat sekolah aku boleh pandang dia --' Kan bagus kalau setiap hari aku boleh tengok muka dia lama lama. Mesti bahagia :D 

 Time dah nak balik rumah, "DIA" kacau kacau aku. Hari ni aku panggil nama dia tak sama macam yang selalu aku panggil nama dia. Biasanya, aku panggil nama panjang dia, tapi tadi aku panggil nama pendek pulak ;) Dia cakap dah lama orang tak panggil nama tuu, and dia asyik suruh aku panggil nama pendek dia jee tadi -.- Annoying betul :/

 I love the part when he said "Balik Nanti, Tidur Mesti Senyum Jee" xD HAHA, gilaa ke apa hoii :D Thanks weh, harini kau dah banyak buat aku gelak. Sumpah best lepak tadiiiii ;) And thanks cause dah bahan aku tadi <3