Monday, 30 January 2012

    You, tadi you tanya kenapa i nak couple balik dengan you kan? The answer is, I still sayangkan you. Im serious (: . Hoii, aku sayangs gilaa babiiii kat kau. Kalau aku tak sayangs kau, memang tak lah aku nak couple dengan kau lagi :P . you, susah tak jadi Boyfie i? Mesti susah kan. Sebab i sukaa merajuk (: . HAHA, i memang kuat merajuk. Lagi-2 kalau dengan BF i sendiri. * Gedik kan i :D . Alaa, normal lah tuh kalau GF dea nak menggedik dengan BF sendiri, betul tak you? lalala~ .

   Ehh, you kira ea kita dah bape kali couple? HAHA, i tak tahu pun you yg kita dah bape kali couple. Seriously, i tak tahu and taknak tahu (: . Normally, perempuan yg always kira benda-2 macam tuh, lelaki buat derk je kan. Tapiii you? You amek tahu pasal tuh jugak? Aww, sweet nye you. HAHA! omeyy je you ni (: .
* I Love You , :3
 

No comments:

Post a Comment