Friday, 27 January 2012

aku rindu kau, Wan!

   Wan, aku rindu sangat-2 kat kau! dah lama aku tak dengar suara kau, texting dengan kau. Dah lama aku tak jumpa kau, 18.12.2011 kita jumpa lagi kan. Time tuh kau diam-2 berdiri kat belakang aku. Aku langsung tak tahu yg kau datang and then berdiri kat belakang aku. Masa tuh, aku tahu kau ada kat belakang aku pun dari kakak angkat and kawan aku kan? Seriously, masa tuh aku shock gilaa nampak kau. Mana lah aku tak shock, tiba-2 je kau ada kat belakang aku. Masa tuh, aku nampak kau happy jumpa aku, tapi aku? Aku diam je jumpa kau. Kau nak tahu kenapa aku diam? Aku diam sebab aku rindu kau sangat-2! Kau tahu tak, aku tahan air mata aku? Kalau boleh, dekat situ jugak aku nak menangis, Tapi aku tahan air mata aku. Start aku jumpa kau, aku terus jadi pendiam.



    Kakak and kawan aku tanya, kenapa dengan aku. Aku diam je. Aku taknak bagitahu dorang. Kalau aku bagitahu, mesti aku menangis depan dorang! Tapi lama-2, dorang suruh aku bagitahu kenapa aku diam, aku pun cerita kat dorang pasal kau. Lepas tuh, aku tanya dorang kenapa aku jumpa kau lagi? Kau tahu tak, aku nak lupakan kau. Aku taknak ingat apa-2 pasal kau, tapi aku tak boleh. Time aku nak lupakan kau, time tuh jugak lah air mata aku jatuh :( .Aku cakap dengan dorang yg Aku Benci Kau, lepas tuh kakak aku cakap "Jangan Terlalu Bencikan Orang Sangat, Nanti Orang Tuh Akan Jadi Milik Kita". Weyh, aku menangis bila kakak aku cakap macam tuh!



    Kau tahu kenapa aku menangis? Sebab aku teringat yg kau dah ada GF! Kau dah ada GF weyh! Takkan lah aku boleh dapat kau untuk kali kedua? Aku sedih gilaa time tuh. Masa balik rumah, aku masuk bilik and then aku menangis. Aku tak ada niat pun nak benci kau, tapi sebab aku nak lupakan kau, aku terpaksa cakap aku benci kau! Wan, kalau aku dapat kau balik, aku janji aku akan jaga kau, aku tak kan sakitkan hati kau macam dulu, aku takkan lepak dengan lelaki lagi. Aku takkan buat benda-2 yg boleh sakitkan hati kau! Aku janji.

No comments:

Post a Comment