Thursday, 9 August 2012

 5 August 2012


        Aku akan ingat tarikh tuu.. sebab apa? sebab on that date lah aku dengan dia start couple. haihh, aku tak sangka yg aku akan couple dengan dia :') but now, he already be mine.. thanks God..

       Aku start keluar dengan dia masa puasa ke 9 kot. kiteorang berbuka puasa sama-sama TAPI kiteorang bukannya BERdua, ada kawan aku lagi seorang yang join berbuka puasa sekali. so, jangan nak pandai-pandai buat cerita yang kiteorang keluar BERdua. lepas tuu, on next week, hari jumaat dia nak datang kat flat aku, semata semata nak lepak dengan aku. Padahal.. dia mana tahu flat aku kat mana, tapi dia sanggup cari.

    Dia datang dengan kawan kawan dia, ramai pulak tuu. yang paling syokk, aku dapat kenal dengan "muka seram". huhh, muka dia TERsangatlah menyeramkan aku :'/ tapi best lah cause dorang semua sporting and sukaa bagi aku gelak :)

Monday, 9 July 2012

 AMIRUL 

  aku tak tahu kenapa dia sukaa aku --' jumpa pun tak, kenal pun tak. suddenly dia sukaa aku. haihh, pelik dia ni :O macam mana aku nak bagitahu kau yg aku dah ada boyfriend haa :/ aku taknak kau cakap yg aku ni mainkan perasaan kau :') aku takut kalau aku tak terima kau, nanti kau jauhkan diri dari aku pulak. tapi... takkan lah aku nak terima kau pulak kan -,- Jujur, aku sukaa kau jugak cause hari hari kau text, tak macam boyfriend aku :/ aku faham, boyfriend aku stay hostel, nak text pun time weekend jee. memang susah lah kalau macam tuu. nak taknak, aku kenalah faham walaupun aku susah nak faham dia :O alahaii, sedih betul :') 

 kalau aku nak dua dua, melampau sangat lah pulak. Am ni baik gilaa tapi bila bergaduh, dia jee yang betul :/ masalah betul dia tuu. and dia kuat merajuk :D seriously, kalau dia merajuk, aku lah yg paling happy ;) asyik gelak jee :D mana tak nyee, kalau dia merajuk perempuan pun kalah! ;) K, tak sabar nak jumpa kau sabtu ni! mesti syok dapat lepak dengan kau kan kan xD kbyee Tinggi <3

Tuesday, 3 July 2012

 SHOWDOWN 2012 ;)

 Ohh Goshh! for the first lepak dengan EGS Monster lama lama ;) Seriously dorang semua sporting. tapi tak syok cause Kimi and Black tak ada, hmm. time habis Showdown, Nazy ajak lepak, tapi aku taknak cause aku gaduh dengan Gempak. tapi akak angkat aku tu nak sangat lepak dengan Naz... hmm aku pun TERpaksa lah lepak jugak :) Bila aku tengah syok bercakap dengan Naz, si Gempak pulak dok panggil panggil aku. Haihh, kacau betul :/ Tadi nak sangat merajuk dengan aku, bila nampak aku bercakap dengan Naz, tahu pulak kau nak panggil aku ehh :D Dah panggil aku and then membebel kat aku pulak ehh kau :/ Annoying betul.


 lepak dengan Nazy sumpah best! kiteorang asyik kutuk pasal 1 crew ni jee. Jahat betul kiteorang ni. tapi benda betul, kiteorang memang BENCI crew tuu :/ And yg paling best, aku dapat main rambut korea dia tu. awesome gilaa (Y) Nak rambut macam tuuuuuuuuuuuuu :') hari tu memang Naz dah banyak buat aku gelak macam orang gilaa kat KL Live :D Sampai kat dalam kereta pun aku asyik gelak jee. Gilaa agaknya aku ni :D Apa apa pun, lepak dengan EGS memang syok :D Jumpa malam ni lagi EGS ;) Kbyee.

Wednesday, 20 June 2012

 Balik sekolah lepak dengan "DIA". Hmm, aku tak tahu kenapa hari ni aku asyik pandang muka dia jee, hmm. Aku tak tahulah kawan-2 aku perasan ke tak yg aku asyik pandang dia hari ni. Seriously, aku rindu sangat-2 kat dia. Walaupun hari-2 kat sekolah aku boleh pandang dia --' Kan bagus kalau setiap hari aku boleh tengok muka dia lama lama. Mesti bahagia :D 

 Time dah nak balik rumah, "DIA" kacau kacau aku. Hari ni aku panggil nama dia tak sama macam yang selalu aku panggil nama dia. Biasanya, aku panggil nama panjang dia, tapi tadi aku panggil nama pendek pulak ;) Dia cakap dah lama orang tak panggil nama tuu, and dia asyik suruh aku panggil nama pendek dia jee tadi -.- Annoying betul :/

 I love the part when he said "Balik Nanti, Tidur Mesti Senyum Jee" xD HAHA, gilaa ke apa hoii :D Thanks weh, harini kau dah banyak buat aku gelak. Sumpah best lepak tadiiiii ;) And thanks cause dah bahan aku tadi <3 

Monday, 30 January 2012

    You, tadi you tanya kenapa i nak couple balik dengan you kan? The answer is, I still sayangkan you. Im serious (: . Hoii, aku sayangs gilaa babiiii kat kau. Kalau aku tak sayangs kau, memang tak lah aku nak couple dengan kau lagi :P . you, susah tak jadi Boyfie i? Mesti susah kan. Sebab i sukaa merajuk (: . HAHA, i memang kuat merajuk. Lagi-2 kalau dengan BF i sendiri. * Gedik kan i :D . Alaa, normal lah tuh kalau GF dea nak menggedik dengan BF sendiri, betul tak you? lalala~ .

   Ehh, you kira ea kita dah bape kali couple? HAHA, i tak tahu pun you yg kita dah bape kali couple. Seriously, i tak tahu and taknak tahu (: . Normally, perempuan yg always kira benda-2 macam tuh, lelaki buat derk je kan. Tapiii you? You amek tahu pasal tuh jugak? Aww, sweet nye you. HAHA! omeyy je you ni (: .
* I Love You , :3
 

Sunday, 29 January 2012

i love you Dauz (:

  Dauz (:


        Tahu tak tuh nama sape? Tuh lama nama Boyfie aku (:  . Bagi aku, dea tuh omeyy sangat. Aku panggil dea "TeddyBear". Omeyy kan panggilan tuh, macam org dea jugak kan. lalala~. Apahal? Kau ada masalah dengan panggilan tuh ke? Sukaa hati aku lah nak panggil dea apa. Org lain "berBaby Babi" kau tak sibuk pasal dorang pun? Jangan menyibuk pasal aku k.


        Aku tengok, friends kat FB kau tuh ramai perempuan kan? Hey you! Dorang kawan you je kan? Tak lebih kan? Kalau lebih-2, i tembak you sayang (: . Kalau you curang, i'll do the same thing to you. Fair kan? Hihi. * Actually, I jealous :/


       You, i nak bagitahu you somethin' niiiii. I nak bagitahu yg I sayangs You. Aww, sweet kan. HAHA! * perasan . You jangan buat i menangis k sayang? Janji dengan i yg you takkan sakitkan hati i. Kalau you nak tengok i happy, You buat baik dengan i k (:
* I LOVE YOU (;

Friday, 27 January 2012

aku rindu kau, Wan!

   Wan, aku rindu sangat-2 kat kau! dah lama aku tak dengar suara kau, texting dengan kau. Dah lama aku tak jumpa kau, 18.12.2011 kita jumpa lagi kan. Time tuh kau diam-2 berdiri kat belakang aku. Aku langsung tak tahu yg kau datang and then berdiri kat belakang aku. Masa tuh, aku tahu kau ada kat belakang aku pun dari kakak angkat and kawan aku kan? Seriously, masa tuh aku shock gilaa nampak kau. Mana lah aku tak shock, tiba-2 je kau ada kat belakang aku. Masa tuh, aku nampak kau happy jumpa aku, tapi aku? Aku diam je jumpa kau. Kau nak tahu kenapa aku diam? Aku diam sebab aku rindu kau sangat-2! Kau tahu tak, aku tahan air mata aku? Kalau boleh, dekat situ jugak aku nak menangis, Tapi aku tahan air mata aku. Start aku jumpa kau, aku terus jadi pendiam.



    Kakak and kawan aku tanya, kenapa dengan aku. Aku diam je. Aku taknak bagitahu dorang. Kalau aku bagitahu, mesti aku menangis depan dorang! Tapi lama-2, dorang suruh aku bagitahu kenapa aku diam, aku pun cerita kat dorang pasal kau. Lepas tuh, aku tanya dorang kenapa aku jumpa kau lagi? Kau tahu tak, aku nak lupakan kau. Aku taknak ingat apa-2 pasal kau, tapi aku tak boleh. Time aku nak lupakan kau, time tuh jugak lah air mata aku jatuh :( .Aku cakap dengan dorang yg Aku Benci Kau, lepas tuh kakak aku cakap "Jangan Terlalu Bencikan Orang Sangat, Nanti Orang Tuh Akan Jadi Milik Kita". Weyh, aku menangis bila kakak aku cakap macam tuh!



    Kau tahu kenapa aku menangis? Sebab aku teringat yg kau dah ada GF! Kau dah ada GF weyh! Takkan lah aku boleh dapat kau untuk kali kedua? Aku sedih gilaa time tuh. Masa balik rumah, aku masuk bilik and then aku menangis. Aku tak ada niat pun nak benci kau, tapi sebab aku nak lupakan kau, aku terpaksa cakap aku benci kau! Wan, kalau aku dapat kau balik, aku janji aku akan jaga kau, aku tak kan sakitkan hati kau macam dulu, aku takkan lepak dengan lelaki lagi. Aku takkan buat benda-2 yg boleh sakitkan hati kau! Aku janji.