Saturday, 24 September 2011

Showdown StreetFest 2o11 !

 24 September 2011


 Fitri : Thanks sangat-2 sebab you dah teman i pegi Showdown StreetFest, seriously, i happy sangat-2 keluar dengan you. Dah lah tempat yg kita pegi tuh jauh kan, time tuh kita pegi berdue je kan you (: . Sampai sana, kita terus cari Revox Blazin Squad. eee, omeyy nye muke you Revox. Muke budak-2, hehe. Lepaking with Flame, Ady, Rage and ramai lagi lah. Korang memang hyper kan? Tak berenti dance, memekak and kacau i (: . * I hope dapat lepak dengan korang lagi (:


   Finally, meet Wan. tahu tak tuh sape? k, tuh BF aku. * dulu, sekarang dah tak :( . You datang kat i, then you cakap mesti terkejut kan. Yaa, i memang shock gilaa time tuh. I senyum je kan nampak you, well, org tengah Happy lah katakan. hewhew (: . lepas kita dah cakap-2, tetibe you cakap macam ni ----> kejap ea, bie ada keje sikit. I pun senyum jelah, tak kan nak halang you pegi pulak kan. Bila you pegi, Flame and Ady suruh i datang kat dorang, lepak dengan dorang. I pun lepak jelah (:


   Suddenly, you datang kat tempat you dengan i lepak. You nampak Flame and Ady bercakap dengan i, you terus panggil i. You tanya, i kenal dorang ke. I jawab, tak sangat actually baru kenal lah. Start situ, you terus buat muke kan. I pun diam, taknak cakap banyak. * I tahu you marah sebab i lepak dengan dorang, you tak bagi i lepak dengan lelaki kan, Sorry k.
* I Love You <3